Nyheter

Hörselskydd för barn och baby – Em’s 4 Kids

Att få klassiska hörselskydd att sitta kvar på en baby eller litet barn kan vara svårt. Nu lanseras australiensiska Em’s 4 Kids sina hörselskydd Em’s 4 Buds som är speciellt anpassade för små barn.

Hörselskydd för barn och baby - Em's 4 Kids

Em’s 4 Bubs väger endast 100 g och sägs vara de första hörselkåporna som är speciellt utformade att passa nyfödda och små barn. De har ett mjukt elastiskt huvudband som håller hörselskydden på plats över babyns öron och på så sätt fördelas trycket. Hörselskydden passar att använda i miljöer där du är orolig att ljudnivån skall vara för hög för ditt barn, till exempel på sportevenemang, konserter, nöjesparker eller i affärer. De kan användas både för att skydda barnets hörsel men också för att ge barnet en tystare miljö om det till exempel skall sova. Em’s 4 Bubs är godkända enligt EN352-1 och har ett dämpvärde (SNR) på 22 dB. Em’s 4 Bubs huvudband finns i tre olika storlekar: * Small (nyfödd – 6 månader)* Large (6 månader – 18 månader)* Extra Large (från 18 månader)Huvudbanden är utbytbara och kan köpas separat.

Du kan läsa mer om hörselskydden Em’s 4 Bubs samt hörselskydden Em’s 4 Kids som är för större barn på Em’s 4 Kids eller hos den svenska distributören
Scandinavian Baby Alliance AB.

Köp den andra typen på XXL.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.