Nyheter

iZi Plus förbättrad bilbarnstol från BeSafe

Bekvämare för större barn och fler finesser i nya bilbarnstolen iZi Plus.

iZi Plus förbättrad bilbarnstol från BeSafe

I nya bilbarnstilen
BeSate iZi Plus är säkerheten och bekvämligheten förbättrad, främst för de lite större barnen. Många föräldrar vänder sina barn framåt för tidigt. Med iZi Plus är tanken att barnen ska kunna sitta bakåtvänd längre, bl a eftersom den ger lite mer benutrymme i bilen och att ryggen på stolen går att höja. Den nya bilbarnstolen är godkänd enligt ECE R44 04 godkänd och skyddar barn bakåtvända som väger 0 till 25 kg eller ca 6 månader till 5 år.
Bekvämt vilolägeNytt i iZi Plus är att det förbättrade viloläget. Det går enkelt att ställa lutningen på bilbarnstolen i tre olika lägen så att barnet får en mer liggande ställning när det är dags att sova. En annan bekvämlighet för de minsta är att bilbarnstolen har ett svankstöd. När barnen växer finns möjlighet att höja ryggen på bilbarnstolen i många olika steg och då följer också bältet och huvudkudden med upp, vilket är mycket smidigt.
Stabil montering i bilenBilbarnstolens frontbygel ska göra den enklare att montera och att bilbarnstolen ska stå stabilt i bilen och tillsammans med stödbenet ska det ge en starkare och säkrare bilbarnstol. Även bilbarnstolens sidokrocksydd, Side Impact Protection (SIP) för huvud och mage, är förbättrat i den nya modellen iZi Plus. Bilbarnstolen iZi Plus är även Plus-godkänd. För mer information om BeSafe iZi Plus och återförsäljare besök
BeSafes webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.