Nyheter

Jenasjacka och collegejacka för barn från Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret kommer med flera nya jackmodeller våren 2013, och härliga, starka färger.

Jenasjacka och collegejacka för barn från Polarn O. Pyret

I vårens ytterplaggskollektion flirtar Polarn O. Pyret med 0-talet, både vad gäller modeller och färger.Vårens ytterplagg har bland annat starka färger som turkost, gult, orange och rosa. Plagg i denimfunktionstyg får multifärgade knappar och dragkedjor. Mössor finns med härliga allover-print och ränder.
Jeansjackan är tillbakaPolarn O. Pyret har tagit fram en klassisk jeansjacka, i denimtyg med röda bartacks. Dessutom finns en retro-inspirerad college-jacka, men som försetts med vindfleece och softshell-material så att den är lite varmare och mer praktiska än de som fanns på 80-talet. Det kommer även en helt ny skaljacka i vår. Det är en lättare skaljacka än tidigare modeller och i retrostil; enkel och stilren samtidigt som den förstås är tålig mot väder och vind och med tejpade sömmar.
Klassiker i nya färgerSkaljackan i den klassiska modellen och även vindfleecen finns kvar och kommer i färger som gult och orange. Det finns fina mönstrade och multifärgade fleecejackor och matchande mössor.Precis som tidigare är Polarn O.Pyrets skaljacka och vindfleecejacka försedd med knappar så att plaggen kan sättas ihop, vilket gör det lättare när barnen ska ta på och av kläderna. Alla huvor är så klart avtagbara.Polarn O. Pyrets ytterplagg finns i butiker och i
Polarn O. Pyrets webbutik från januari.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.