Nyheter

Karamelligt och tufft – vårens barnkläder från KappAhl

Jeans i knalliga pasteller och graffiti-inspirerade tröjor från KappAhl i vår.

Karamelligt och tufft - vårens barnkläder från KappAhl

Vårens barnkläder från KappAhl, går hand i hand med den övriga modebilden i vår och bjuder på såväl karamelliga pasteller som tuffare influenser. Den färgade femficksbyxan är ett av vårens viktigaste plaggnligt KappAhl. Detta nyckelplagg kommer redan i början av säsongen i en sprakande färgskala som sedan tas över av härligt pastelliga färger ju närmare sommaren vi kommer. Barnplaggen är lekfullt avslappnade och har influerats av graffiti och streetwear-looken. Många överdelar pryds av graffiti-inspirerade tryck och kombineras gärna med en college-jacka både hos flickor liksom pojkar. Mönstrade plagg matchas ihop med enfärgade komplement i en överensstämmande färgskala hos flickorna. För pojkarna är det sportigt influerade pikétröjor och t-shirtar med siffertryck, som kombineras med femficksbyxan i favoritfärgen.
Western, nitar och denimÄven ett tuffare tema utlovas hos KappAhls barnavdelning till våren. Här är plaggen influerade av Western som gör sig synligt bland överdelarna tryckta med inka- inspirerade symboler som fjädrar och horn. Denim är en viktig del av temat och förekommer på allt från byxor och skjortor till klänningar och kjolar, både i ljusa och mörka tvättar. Bland de tuffare plaggen finns och döskalletryckta t-shirtar, amerikanska flaggan i alla dess former och kamouflage-mönster. Nitar pryder över- och underdelar och är en given detalj liksom accessoarerna. Färgskalan i temat går i nedtonade neutraler som militärgrön, beige och grå kombinerade med denim.För mer information gå in på
KappAhl.com

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.