Nyheter

Keepjar gör barnmatsburken till nappflaska – Årets nyhet

Årets nyhet 2013 på branschmässan Barn & Baby blev produkten Keepjar som lätt förvandlar en barnmatsburk till en glasnappflaska.

Keepjar gör barnmatsburken till nappflaska  - Årets nyhet

Under småbarnsåren införskaffar många barnfamiljer flera olika nappflaskor. Och samtidigt har de ofta en stor mängd barnmatsburkar hemma. Keepjar är utvecklad av industridesignern Annamaja Segtnan och den riktar sig till hälsointresserade och miljömedvetna föräldrar. Keepjar består av en ring och ett lock som du tillsammans med en dinapp gör en barnmatsburk till en nappflaska. Keepjar passar barnmatsburkar från Nestlé, Hipp och Semper och kan användas med dinappar från NUK, Mam och Dr Brown (ej wideneck). Ringen monteras enkelt på burken som ett lock (skruvas ej) och både ringen och locket är tillvekade i livsmedelsgodkänd plast som kan diskas i diskmaskin.
Årets nyhetPå fackmässan barn och baby 2013 valdes Keepjar till Årets nyhet med motiveringen:Årets Nyhet 2013 är en innovativ, enkel och miljövänlig produkt, utvecklad och tillverkad i Sverige. Den skapar multifunktionalitet och främjar återanvändningen. Årets Nyhet ligger helt rätt i tiden för den medvetna föräldern. Årets vinnare har förstått begreppet KISS – keep it simple stupid! Mer information om produkten Keepjar kan du hitta hos distributören
4P

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.