Köpguider

Köpa regnkläder: 11 bra regnställ för små barn

Gör regniga dagar lite lättare och till och med roliga, med hjälp av bra regnkläder till barnen och ett fint barnparaply. Med rätt sorts regnställ slipper barnen bli blöta och här har jag valt ut en blandning av regnjackor, regnbyxor, regnoveraller, sydväst och regnvantar. Ge extra skydd från regn och vind med hjälp av ett roligt paraply.

Mönstrad regnoverall

En mönstrad regnoverall i praktisk modell från Ellos Kids. Overallen har reglerbar resår invändigt i midjan. Foder i mjuk fleece, förutom i ärmar och längst ner i benen som har vadderat, blankt foder. Avtagbar huva med resår i framkanten, samt avtagbar fothälla och reflexdetaljer.

Pris: 549 kr hos Ellos.se


Rejält allvädersset

Gneis gör funktionella barnkläder för alla väder. Här är Turmalin Allvädersset, framtaget för de minsta barnen. Tyget är mjukt samtidigt som det är belagt med ett membran för hög vattentäthet och andning, och plaggen är heltejpade. Byxan är Cordura-förstärkt från knä och neråt samt över baken. plaggen är förstås heltejpade. Ett klart alternativ till regnkläder i galon eller gummi.

Pris:999 kr hos Gneis.se


Vantar för regn

När det är blått fungerar det inte med bara stickade fingervantar. Sått då på ett par regnvantar utanpå, eller använd enbart dessa. Här ser du regnvantar från Tenson. Modellen heter Cloud och finns i 5 olika färger.

Pris:120 kr hos Lekmer.se


Tuff regnjacka

Minatures galonjacka i tuff modell, vilken knäpps med tryckknappar. Avtagbar luva och resår vid handleden. Flera väl synliga reflexer. Titta in hos Babyshop för ett stort urval regnkläder.

Pris:439 kr hos Babyshop.com


Regnoverall för bebisar

Mönstrad regnoverall för bebisar och små barn, från Lindberg. Vind- och vattentät overall med svetsade sömmar och fleecefoder. Avtagbar huva och reflexdetaljer. Hos Lindberg hittar du regnoverallen i ett flertal andra härliga mönster.

Pris:599 kr i Lindberg Shop


Matchande regnjacka och regnmössa

Regnjacka med randigt mönster i rött från Mini Rodini. Svetsade sömmar, avtagbar huva och reflextryck vid ärmslut samt reflex-logotryck på baksidan. Hos Mini Rodini hittar du även matchande regnhatt, regnbyxor och regnvantar.

Pris:449 kr Mini Rodini


Grodan boll

Ett barnparaply med läckert grodmönster. Titta in hos Miss Juniversum för flera annorlunda paraplyer för barn.

Pris:199 kr hos Miss Juniversum


Regnställ + gummistövlar

Ett set med både regnställ och gummistövlar, Waterman, från Didriksons. Jacka med blixtlås och byxor med hängslen. Regnstället har svetsade sömmar, justerbar huva som är avtagbar, reflexer och fothällor vid bensluten. Lekmer har ett stort urval av Didriksons regnkläder, vilka ofta får mycket bra resultat i test.

Pris:699 kr Lekmer.se


Med hajmönster

En regnjacka med mönster av hajar från Hatley. Jackan stängs med tryckknappar och har två frontfickor. Regnjackans material håller regnet ute medans teddyfodret gör den varm och skön inuti. Helt fri från PVC.

Pris: 399 kr Lekmer.se


Favoritparaply

Hos Lekmer.se hittar du stort utbud av barnparaplyer med olika Disney-figurer och figurer från kända barnfilmer. Förutom Blixetne McQueen från Bilar finns det med Prinsessan Sofia, My Little Pony, Nija Turtles, Barbie med flera.

Pris:99 kronor hos Lekmer.se


Färgglatt regnställ

Det här regnstället för barn kommer från Tenson och finns i två fina färgställningar. Regnstället är fleecefodrat och byxorna har justerbara hängslen. Tenson har många regnställ för barn, titta in hos Lekmer.se för att se alla.

Pris: 639 kr hos Lekmer.se


Cool regnhatt

En läckert mönstrad regnhatt, Hjälmaren, från Lindberg. Hatten har svetsade sömmar och öronlappar med fleecefoder på insidan. Titta in hos Lindberg Shop för att se regnhatten i ett flertal mönster och även matchande regnkläder.

Pris:149 kr hos Lindberg Shop


Stretchigt material

Didriksons regnställ Waterman är lite extra smidigt att ha på sig då materialet är 4-vägsstretchigt. Waterman har svetsade sömmar och rejält med reflexer. Finns i flera olika färgställningar, både enfärgat och tvåfärgat.

Pris:399 kr hos Lekmer.se


Kul djurparaply

Paraply i form av en söt apa, från Skip Hop. Den smarta fönsterrutan i paraplyet gör det lätt att undvika att krocka med andra. Handtaget är anpassat för små händer och en barnvänlig uppfällning gör det lätt att öppna och stänga paraplyet själv. 3D-öron pryder paraplyets topp. Paraplyet finns även som uggla, nyckelpiga, bi och fjäril.

Pris: 149 kr hos Köpbarnvagn.se


Allväderskläder från Lego

Lego Wear har fler a varianter av allväderskläder för barn. Ofta är de fint mönstrade i klara färger, det är mycket randigt och rutigt med matchande enfärgade byxor. Jacka och byxa har tejpade sömmar och reflexdetaljer.

Pris: 958 kr hos Lekmer.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.