Nyheter

Kranförlängaren Aqueduck hjälper barnen tvätta händerna

Med en Aqueduck med att sätta på kranen blir det enklare för barnen att tvätta händerna även när det inte finns någon pall att stå på.

Kranförlängaren Aqueduck hjälper barnen tvätta händerna

Ofta när barnen skall tvätta händerna är inte problemet för dem att nå upp till handfatet utan att nå in till vattnet som rinner från kranen. Är man hemma så löser de flesta detta genom att ha en pall nära till hands i badrummet. Men med den söta lilla gummiankan Aqueduck kan nu barnen lättare nå vattnet även utan en badrumpall att stå på. Aqueduck fungerar som en kranförlängare som flyttar vattnet närmre barnet. Du kan använda Aqueduck hemma i badrummet men den är också gjord för att lätt kunna tas med för att använda överallt annars ni behöver kunna tvätta händerna. Aqueduck är designad att passa de flesta typer av badrumskranar. Mer information kan du få från Aqueducks svenska distributören
Teddykompaniet och hos tillverkaren
Peachy.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.