Nyheter

Laatupaakaris majskrokar blir ekologiska

Laatupaakaris majskrokar är ett uppskattat mellanmål för många små barn, och nu blir dessa även ekologiska.

Laatupaakaris majskrokar blir ekologiska

Många föräldrar idag vill servera sina barn ekologisk mat, och efterfrågan på alla typer av ekologisk barnmat ökar. Det har man på Laatupaakaris majskrokar kännt av och kan idag erbjuda Laatupaakaris ekologiska majskrokar.Laatupaakaris majskrokar lanserades i Sverige 2005 och har enligt egen utsago blivit ”Sveriges mest uppskattade och köpta majskrok”. Liksom tidigare innehåller de nya ekologiska majskrokarna inga tillsatser, inga färgämnen, inga konserveringsmedel eller andra konstigheter. Den enda nyheten är helt enkelt att de nu är tillverkade av enbart ekologiska majs, odlad i Europa. Tillverkningen sker i Finland, efter beställning, för att majskrokarna ska vara så färska som möjligt.
Klimatsmart och godareEkologisk odling innebär att man hushåller med naturresurser så långt det är möjligt samt odlar utan konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel. – Jag är oerhört glad att vi tagit steget fullt ut och blivit ekologiska, vilket är ett steg i att minska miljöeffekterna och skapa ett hållbarare jordbruk för framtida generationer. Våra ekologiska majskrokar är frasigare, smakar godare och har en ljusgulare ton än sina föregångare. De är liksom tidigare glutenfria och innehåller endast 2 % fett vilket gör dem till ett hälsosamt och kalorisnålt alternativ för såväl barn som vuxna, säger Tea Johnson, marknadschef på mybug AB, generalagent för Laatupaakaris majskrokar.De ekologiska majskrokarna finns nu i ICAs butiker och från v 6 i övriga butikskedjor (Coop, Bergendahls och Axfood).För mer information besök den svenska
generalagent mybug.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.