Nyheter

Mini Mansion inreder ditt barnrum

Behöver du hjälp att inreda ett barnens rum? Då kan du få hjälp av nystartade Mini Mansion, som är specialiserade på just barnrumsinredning.

Mini Mansion inreder ditt barnrum

Mini Mansion är ett nytt inredningsföretag, som hjälper familjer att inreda babyrum, barnrum och lekrum.

Mini Mansion är ett inredningsföretag som hjälper familjer att inreda babyrum, barnrum och lekrum. Bakom det nystartade företaget står Katarina Malmström Brown, inredare och fotograf.- Jag har jobbat som inredningsfotograf de senaste tio åren och inredning och större renoveringsprojekt har länge varit en del av mitt liv. När jag fick min son Aston föddes idén om Mini Mansion, säger Katarina.

BarnNets egen inredare

Du kommer att få se en hel del av Katarina Malmström Brown framöver på BarnNet.se. Hon är vår nya inredningsexpert och kommer regelbundet att dela med sig av sina tips för hur du kan planera och inreda ditt barnrum hemma.
Följ gärna Katarinas blogg

10 tips för bättre förvaring

Läs Katarina Malmström Browns tips för hur du planerar smart förvarvaring i barnrummet!
10 tips för bättre förvaring

Tillsammans med ett team av duktiga snickare, målare och tapetserare tar hon sig ann nya uppdrag, där inget jobb är för stort, eller för litet.- Mitt drömprojekt är att få inreda ett tornrum!
Fint och funktionelltKatarina brinner att skapa vackra rum för baby och barn, där barn får vara barn, samtidigt som rummet har en genomtänkt inredning, är roligt, mysigt och funktionellt. Företaget Mini Mansion finns både i Stockholm och i London. Men du behöver inte bo där för att få Mini Mansions inredningshjälp, du kan också få råd och hjälp på distans. Ytterligare tjänster som Mini Mansion erbjuder är hjälp att designa och tillverka platsbyggda möbler och detaljer till barnrum.Mini Mansion är också en samlingsplats för en rad webbutiker inom barnrumsinredning. Missa inte heller
Katarina Malmström Browns egen blogg med inredningstips och favoritprodukter.För mer information besök:
www.mini-mansion.com

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.