Nyheter

Mixa och matcha vinterkläder från Ticket to Heaven

Fem härliga teman på vinteroveraller och höstkläder från Ticket to Heaven.

Mixa och matcha vinterkläder från Ticket to Heaven

Ett nytt designteam står bakom höst- och vinterkollektionen från danska Ticket to Heaven; Camilla Høeg är ”brand guardian” och Susanne Barnak är designchef. En av tankarna är att du ska kunna mixa och matcha som du vill ur hela kollektionen. Precis som tidigare är det vinteroveraller och vinterkläder för aktiva barn med syfte att hålla dem både varma och torra. Vi ser en blandning av klassiska färger med fina tryck som stjärnor, ränder och kuber. Dessutom finns multirand och ett storblommigt tryck som lyfter kollektionen ytterligare. Det är fem olika teman på barnkläderna från Ticket to Heaven i höst; Sport Theme, Stars and Stripes, Stars and Multistripes, Simple Living och Simple MixNytt för i år är att Ticket to Heaven satsar på lite större barn, killar och tjejer i åldern 8-16 år.
Ticket Outdoor – fullt av finesserYtterkläderna har i år fått ett eget namn – Ticket Outdoor. Man har också satsat mycket på de små men ack så viktiga detaljerna på årets vinterplagg. Nedan är några av de saker som återfinns genom hela kollektionen av skalkläder, regnställ, vinteroveraller, vinterjackor och vinterbyxor:De har huva med tryckknappar, fleece på insidan av kragen, de är alla vindtäta och vattentäta, plaggen andas, de är försedda med lycra i ärmsluten, de har reflexer och de kan torkas i torktumlare. För mer information besök
Ticket to Heavens hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.