Nyheter

Mjukt och coolt från ebbe

Tvättad denim, sköna chinos kombinerat med mjuk sweat nytt från svenska ebbe.

Mjukt och coolt från ebbe

Designteamet bakom svenska klädmärket ebbe har inte legat på latsidan. Nu presenterar man de senaste nyheterna. De handlar om chinos i en mustig färgpalett av djuprött, navy, kobolt och kamel. Det kan exempelvis matchas med den klassiska jeansskjortan i tvättad denim eller en gråmelerad sweatshirt.
Mjukis för bus och mysTrendplagget ”onepiece” finns för de minsta. Vill du inte ha det finns kjol och klänning i sweat, som både mjukt och coolt. För den som gillar slim fit är jeggings ett bra alternativ – en kombination av jeans och leggings som passar under tunikan eller klänningen.Samtidigt fortsätter Ebbes jeanskollektion att växa och består nu av åtta modeller, för att passa alla smaker. Ebbe står för extra beautiful basic equipment, och det ska vara lätt att mixa plaggen vad gäller stil, färg och funktion.Se den nya kollektionen i
ebbes webbutik.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.