Köpguider

Modevisning med härligaste barnkläderna hösten 2012

Mitt i bästa vårvärmen får vi en försmak på höstens härliga kläder för barn i skolåldern. Nasim Al Fakir och en förskoleklass presenterar barnkläder från Polarn O. Pyret, The Brand, Molo, Scotch R’Belle, Scotch Shrunk och ebbe. Skorna kommer från Crocs, Hunter och RM Williams. Dessutom visar Elodie Details höstens nya mönster och en bäddkollektion. Häng med på modesightseeing!

På modesightseeing

En av de varmaste dagarna i maj var det dags för visning av höst och vinterkläder från en rad kända barnmärken. Du kan nog gissa vilket ett av märkena är …


Nasim håller låda

Nyblivna pappan Nasim Al Fakir presenterar höstens kläder, modeller är barn från en förskoleklass i Stockholm. Vid varje stopp som bussen gör kommer ett nytt gäng barn på och visar höstens härliga barnkläder och skor.


På pricken

Söt klänning från ebbe och knalliga gummistövlar från Hunter helt rätt i höst.


Rosetter och leopard

Mixa det du gillar! Coola leopardpants och skön sweatshirt, från The Brand.


Hitta favoritjeansen

Den här roboten bär sköna jeans och snygg stjärntopp från Molo.


Rutor och blommor

Det är mycket mönster på barnens kläder i höst och det går självklart bra att blanda hur som helst, på både pojkar och flickor. Här plagg från ebbe och Molo.


Matcha och mixa

Ebbe gör bekväma basplagg som är lätta att kombinera och som funkar till både förskola och kalas. I höst är det okej att blanda allt: prickigt, blommigt, rutigt och randigt för både pojkar och flickor.


Funky med Molo

Danska Molo kör vidare på läckra fototryck och plagg med stjärnor.


Coola killar

The Brand gör som vanligt sköna kläder med en gnutta rock’n roll.


Redo för bus

Bekväma kläder för fullt ös från The Brand och Molo.


Fest hela veckan

The Brand gör kläder som funkar för både vardag och fest, ofta med lekfulla detaljer.


Bäddat med Elodie

Bäddset, spjälskydd och gosedjur bland nyheterna från Elodie Details.


Vitt och ulligt

Gulliga mössor med fluffigt teddyfoder och tofs och nya mönstret med blommor i rosa och turkos från Elodie Details.


Så söt

Vi var många som föll för nya motivet från Elodie Details, här på åkpåse.


Crocs året om

Höstskor, kängor och varma vinterstövlar för tjejer och killar från Crocs.


Knalliga ytterkläder

Härlig vadderad vinterjacka i cerise-rosa med orange som accentfärg från Polarn O. Pyret. En eloge till modellen som visade jacka och mössa i vårvärmen.


Skönt och lekfullt

Kvalitéerna på Polarn O. Pyrets plagg i höst är en blandning av grovstickat, svettis, manchester och trikå. Det är småmönstrat blandat med stora sportiga tryck.


För barn

Den nya satsningen på barn i åldern 6-12 år innehåller plagg som varken är barnsliga eller kopior av vuxenplagg. Schysta kläder för barn, helt enkelt.


Fika i solen

Polarn O. Pyrets designchef Karina Lundell och vd Maria Öqvist är på plats. Mammabloggaren Johanna Salkert får autograf till barnen av Nasim Al Fakir. Det mysiga fiket heter Hundudden och ligger på Djurgården i Stockholm.


Fantastiska fotomodeller

Barnen som jobbat hårt med att visa upp höstkläder i värmen går alla i samma förskoleklass. Efteråt var det skönt att ta igen sig i skuggan …

Läs mer om märkena:

ebbe

Polarn O. Pyret

Crocs

Bootskompaniet

Elodie Details

One Two Ten

The Brand

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.