Nyheter

Molos vinterkläder förenar smart funktion och ny design

Färgsprakande och funktionsrikt från danska Molo i höst.

Molos vinterkläder förenar smart funktion och ny design

Danska Molo vill sticka ut, både vad gäller design och funktionalitet och har satsat stort på sin höst- och vinterkollektion 2012.Innovativ design och praktisk funktion går hand i hand. Bland plaggen finns många nyheter men en sak är densamma som tidigare – kläderna ska hålla barnen varma, torra och rörliga. Och, alla kläder lever upp till alla kriterier i EU:s säkerhetsstandard.Materialen i Molos ytterkläder är testade för att hålla en hög kvalitet speciellt när det gäller vattentäthet och andningsförmåga. Vattenpelare på 10 000 mm och en andningsgrad på 8 000g/m²/24 h är några av funktionsegenskaperna. Många av plaggen har också detaljer som gör den utmärka som skidkläder. Det är bland annat fickor för liftkort, snölås och reglerbara benslut som underlättar proceduren att komma i pjäxorna.
Mixa självDet är enkelt att mixa och matcha kollektionen precis enligt önskemål eftersom det finns en mängd fristående jackor och byxor i massor av färger – allt från ”vibrerande gul” till jeansprint.En annan nyhet är en klassisk parkas med pälskrage som både är vind- och vattentät. Den finns i fem färger. För dig som är svag för praktiska fashionjackor finns flera varianter med syntetdun. Självklart kommer det även matchande accessoarer från Molo, som mössor, halsdukar, vantar och moon boots. För mer information om Molos höst- och vinterkollektion besök
Molo Kids.com. För information om återförsäljare besök den svenska leverantören
OneTwoTen.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.