Nyheter

Mycket vinter från Molo

Danska Molo kommer lanserar nu sin hittills största vinterkollektion

Mycket vinter från Molo

Funktionsplagg är av största vikt för barn som visats mycket utomhus. Inför vintern presenterar danska Molo en riktig ”skidåkarkollektion”. En nyutvecklad stretchkvalitet i mjukt material, detaljer som ficka för liftkort, snölås och reglerbara benslut är några saker som kännetecknar den kollektionen.
Lager på lagerMed kollektionen ”Molo Multi Performance”, MMP, jobbar Molo med fokus på ”lager-på-lager principen”. Kalla vinterdagar krävs det kanske tre lager medan det en mild och regning dag räcker med ett eller två lager för att hålla barnet varmt men inte svettigt. Skalplaggen är lätta och de är gjorda i material som är vatten- och vindtäta men som ändå ”andas” och transporterar bort fukten från kroppen. Mellanlagret består av fleece som håller kvar värmen utan att göra barnet svettigt. Det innersta lagret finns i fyra olika varianter, bland annat merinoull och en ull/polyesterblandning som passar vid sträng kyla. Kollektionen är ett bra alternativ för ”året-runt-användning” eftersom den är så flexibelt med sina olika lager.
Snygg i dunKillar och tjejer som vill klä sig varmt och moderiktigt med dun har också fått mer att välja på. Molo använder endast syntetiskt dun i sina plagg. Fördelarna är att dunet inte klumpar ihop sig vid tvätt, plagget torkar snabbare och det uppstår inga problem med ”läckande” dun i sömmarna. Det finns såväl overaller och jackor i dun.
Varm och torrKollektionen ”Urban” med en vattenpelare på 8 000 mm är designad för att hålla ditt barn varmt, torrt och synligt genom sina klatschiga färger. Kombinationen av fleece och nylon i innerfodret gör att plaggen är lätta att ta på sig. Fleecen värmer dessutom känsliga ställen som rygg, rumpa och knä. Sen kommer förstås, en lång rad accessoarer som vantar, mössor och till och med stövlar.För mer info besök
Molos hemsida.Butiker som säljer Molo hittar du bl a
här på BarnNet.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.