Nyheter

Nappskruv från Chillipeeps

Med nappskruven från Chillipeeps kan du göra om en PET-vattenflaska alternativt en tetrakartong till en nappflaska.

Nappskruv från Chillipeeps

Nappskruven från Chillilpeeps innehåller två nappkopplingar i en och samma produkt; – PET-koppling att skruva på PET-vattenflaskor- Tetrakoppling för att skruva hål i tetraförpackningarMed PET-kopplingen skruvar du på nappen på en PET-vattenflaska för att antingen ge barnet vatten eller för att använda flaskan till andra vätskor. Kopplingen passar på vattenflaskor av typen som har låg salthalt, till exempel Evian och Volvic. Med tetrakopplingen skruvar du ett hål i tetraförpackningen och får en förslutning som skall vara helt tät. Du kan använda förpackningen direkt för att ge barnet till exempel ersättning eller färdig välling och det är inte längre nödvändigt att ha med en ren nappflaska. Nappen har tre olilka hastigheter på flödet vilket gör att nappen passar alla åldrar och olika typer av vätska. Inställningen görs genom att se till att rätt markering är vänd mots barnets näsa. För mer information se på den engelska tillverkarens webbsida
www.chillipeeps.com eller den svenska distributören
4P. (Glöm inte att kontrollera vattnets saltmängd och andra mineraler om du skall ge mineralvatten på flaska till ditt barn.)

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.