Nyheter

Newbie – KappAhls ekologiska barnkläder nu i större storlek

KappAhls ekovänliga märke Newbie växer, fler plagg än tidigare och upp till storlek 98.

Newbie – KappAhls ekologiska barnkläder nu i större storlek

Till våren, men lansering v 10, kommer KappAhls nya Newbie-kollektion. Newbie är KappAhls ekovänliga varumärke, som hittills bara funnits för de allra yngsta (storlek 44-74). Nytt för i vår är en kollektion för lite större barn med storlek 80-98. Även om plaggen nu finns i större storlekar är stilen och kvaliteten den samma, plagg i mjuk ekologisk bomull. – Den nya kollektionen är anpassad till att barnen har rest sig och börjat gå och det innebär att vi har valt att arbeta med andra plaggtyper och modifierade modeller, säger Sofia Wallin, design och inköpschef på barnavdelningen på KappAhl.

Liksom den nuvarande Newbie-kollektionen är plaggen tillverkade i naturmaterial för att visa omsorg för barnets känsliga hud samt att medverka för en bättre miljö. Designen kommer också att andas ett lugn där materialen är extra mjuka och fina. Inriktningen på stilen är tidlös där en neutral färgskala sätter tonen för kollektionen och är avsedd att fungera säsong efter säsong. Överensstämmande mönsterbilder samt tryck ger igenkänning längs med hela storleksspannet och fungerar både för den nyfödda som för den lite äldre babyn.

Förutom söta trikåtoppar och leggings innehåller kollektionen även mer detaljerade plagg som skjortor, stickade cardigans, små tunikor samt detaljerade college plagg med söta tryck– alla i ljuvliga pastellfärger och neutraler.

Vårens Newbie-plagg hittar du i KappAhls butiker och i webbutiken KappAhl.com från v 10.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.