Nyheter

Ny liggdel till barnvagnar från Baby Jogger

Bland 2012 års nyheter från Baby Jogger hittar du en uppdaterad version av liggdelen som passar deras singelvagnar.

Ny liggdel till barnvagnar från Baby Jogger

Ny liggdel till enkelvagnarLiggdelen finns i svart, röd och grå och passar vagnarna: City Elite Singel, City Mini Singel, Mini GT Singel, F.I.T och Summit XC. Den kommer också passa på Baby Joggers nya barnvagn Versa som lanseras i juli 2012. Den nya liggdelen har innermåtten 77 cm x 32 cm x 16 cm och har en viktkapacitet på 11 kg och är därför tillräckligt stor för att passa de flesta bebisar upp till ca 6 månaders ålder. Den nya liggdelen har likt Baby Joggers sittvagnar en stor ställbar sufflett som ger bra solskydd. Liggdelen har också praktiska bärhandtag som ska underlätta när du vill bära liggdelen.
Nytt chassi och tygNytt för 2012 är också att chassit till barnvagnsmodellen Baby Jogger City Elite är helsvart samt att tyget har en ny mjukare kvalitet. City Elite som är BabyJoggers lyxigaste barnvagnsmodell behåller självklart finesser som inkluderar förvaringsfacken vid handtaget, viktkapacitet på 34 kg, den stora suffletten med tittfönster och ventilationsnät med magnetiska luckor och det upphöjbara fotstödet. Mer information om Baby Joggers barnvagnar med olika tillbehör samt återförsäljarlista kan du hitta på
www.babyjogger.se.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.