Nyheter

Ny upplaga av boken Poppe och hans vänner

Barnboksförfattaren Charlotta Lagerberg-Thunes ger ut sin bok ”Poppe och hans vänner” i en tredje upplaga med ny layout med fler frågeställningar än tidigare.

Ny upplaga av boken Poppe och hans vänner

Boken ”Poppe och hans vänner” innehåller sagor och berättelser som belyser känslor för barn i åldern 5-9 år.Berättelserna hjälper barnen att sätta ord på sina känslor och ger ökad emotionell och social mognad. I ”Poppe och hans vänner”, den andra boken om Poppe, får barnen läsa om när Poppe blir svartsjuk, om att tävla schysst, om vänskap och spänning och får lära sig om självkännedom och självkänsla. Varje saga avslutas med öppna frågor. Boken består av 48 sidor. Förutom alla sagor innehåller boken även faktarutor, skriv- och ritövningar samt en lyssna-lek. I serien om Popcornmannen Poppe finns även böckerna ”Popcornmannen Poppe”, ”Poppa å må bra! sa Poppe” samt boken ”När jag är som gladast då jonglerar jag” för de mindre barnen (0-4 år).Dessutom finns i serien också en känsloguide, flanosaga, kort, pins, iphoneskal, målarböcker, mjukisdjur och andra söta produkter.Mer information finns på
Poppes hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.