Nyheter

Orbit Baby söker 5 testare av barnvagnar

Vill din familj bli ambassadör för barnvagnsmärket Orbit Baby? Nu har du chansen att bli en av fem testare i Sverige.

Orbit Baby söker 5 testare av barnvagnar

Vill du köra Orbit Baby? Anmäl dig till ambassadörsprojektet.

Det amerikanska barnvagnsmärket Orbit Baby har just nu ett ambassadörsprojekt i Sverige kallat Orbit Baby Generation.I ambassadörsprojektet ska fem ambassadörer med familjer ingå. Varje ambassadörsfamilj får gratis barnvagnen Orbit Baby G2 med tillbehör mot att de bloggar på temat: “Byt barnvagn, inte ditt liv!”. Som en extra bonus ingår även en uppgradering till Orbit Baby G3 (nästa modell) med tillbehör när den lanseras i Sverige under 2014. Projektet löper t o m 2014.Låter det intressant för dig och din familj? Ansök nu, sista dagen är den 30 augusti 2013. För mer information och anmälan besök:
http://bit.ly/1752MpbDu kan också besöka
Orbit Babys svenska Facebook-sida för mer information om projektet.Orbit Baby är kända för sina innovativa barnvagnar med ett ekologiskt och miljömedvetet tänkt. För mer information om barnvagnarna från Orbit Baby besök den svenska leverantören
ReiReis webbsida alternativt
Orbit Babys officiella sida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.