Nyheter

Overall för alla väder från Wilma & Morris

Vinteroverall, skaloverall och One Fleece från svenska Wilma & Morris

Overall för alla väder från Wilma & Morris

Svenska märket Wilma & Morris har sedan tidigare gjort mössor och andra barnkläder men lanserar till den här säsongen en kollektion med ytterplagg.Vinteroverallen heter Ur & Skur och ska vara en slitstark och vattentät overall (klarar vattenpelare på 10 000 mm) som ändå har bra andningsförmåga. Tyget är tillverkat i Sverige och den är vadderad med 140 grams vadd. Overallen har tejpade sömmar, den är försedd med reflexband och luvan är avtagbar. Dessutom klarar den att torkas i torktumlare, för att nämna några av egenskaperna. Vill du inte ha en varmfodrad vinteroverall har Wilma & Morris även en skaloverall med liknande egenskaper. Overallerna finns i storlek 86-140.
Trendig one pieceOne Piece är det trendigaste man kan ha. I alla fall tycker många barn det. Wilma & Morris har en sådan, men deras är i fleece och kallas One Fleece istället.Materialet i One Fleece är 100% polyester som är tillverkad i Italien av återvunna PET-flaskor och fleecen är certifierade enligt Öko-tex. Den finns i babystorlek 50-92 och för större barn i storlek 140 till 190 cl (så även vuxna får plats). För mer information om Wilma & Morris och återförsäljare kontakta agenturen
Sign Sweden

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.