Nyheter

Philips Avents nya bröstpump gör pumpningen smidigare

Comfort heter Philips Avent nya manuella bröstpump och Natural de nya nappflaskorna som passar till.

Philips Avents nya bröstpump gör pumpningen smidigare

Bröstpumpen Philips Avent Comfort ska ge en skönare ställning när du pumpar tack vare bröstpumpens nya design med kort hals. Det gör att du inte behöver luta dig framåt, utan kan sitta upprätt och mer avslappnat under pumpningen, vilket i sin tur ökar flödet av mjölk. En annan detalj som gör pumpningen bekvämare är den ”massagekudde” som du sätter på pumpen. Vid pumpning ska den efterlikna barnets amningsrörelser och ett skonsamt vakuum bildas, vilket är bevisat effektivt. Massagekudden är utformad för att passa de flesta mammor bekvämt, men om du behöver finns en större kudde att köpa separat. Bröstpumpen har precis som tidigare modeller från Philips Avent en kompakt design som gör pumpen enkel att använda och att ta med sig.
Dinapp liknar mammas bröstMed pumpen följer också nappflaskan Natural med tillhörande dinapp. Nappen till Natural har en ny form, och den breda, bröstvårtsformade nappen ska uppmuntra barnet till ett naturligt grepp och underlättar övergången från bröst till nappflaska för spädbarnet.För mer information om nya serien Natural och återförsäljare besök
Philip Avents hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.