Nyheter

Polarn O. Pyret samarbetar med Kavat

I höst börjar PO.P att sälja barnskor i samarbete med Kavat.

Polarn O. Pyret samarbetar med Kavat

Med start i augusti kommer Kavatskor att finnas till försäljning i utvalda Polarn O. Pyret-butiker och i e-butiken. Det är starten på ett längre samarbete mellan Polarn O. Pryet och skoföretagt Kavat. – Att vi flyttar in hos Skandinaviens ledande barnklädesvarumärke är ett kvitto på att våra produkter håller högsta kvalitet. Det är även en tydlig varumärkespositionering som vi har arbetat för de senaste åren. Nu fortsätter vår expansiva satsning och ambition om att göra världens bästa barnskor. Kavat har gjort barnskor i snart 70 år och Polarn O. Pyret har klätt barn i över 30 år. Tillsammans kan vi erbjuda svensk design med fokus på kvalité och funktion in i minsta detalj till ännu fler barnfamiljer både i Sverige och utomlands, säger Magnus Ericson vd på Kavat.

Först ut är en gemensamt produceras toffel som finns till försäljning i början av hösten. Toffeln finns i storlek 20-29 och tål både lek och mys. Senare under hösten och under 2015 kommer fler skor, stövlar och kängor att finnas hos Polarn O. Pyret och fler av kedjans butiker kommer att sälja barnskorna.

– Samarbetet ger oss möjlighet att erbjuda både kläder och skor, vilket våra kunder efterfrågat. Kavat står för skandinavisk design med fokus på kvalité och funktion, vilket stämmer väl överens med våra plagg och vår vision om hållbar design. Vi båda fokuserar det som är bäst för barnen vad gäller funktion, kvalitet och hållbarhet, och våra produkter tål tuffa lekar och att ärvas vidare. Jag ser mycket fram emot vårt samarbete och att komplettera vårt befintliga sortiment med hållbara barnskor, säger Anders Wiberg, vd på Polarn O. Pyret.

För mer information besök Polarn O. Pyret och Kavat.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.