Nyheter

Polarn O. Pyret tar emot begagnat

Från den 1 oktober kan gamla Polarn O. Pyret-kläder lämnas in i kedjans svenska butiker. Som tack får den som lämnar 10 % rabatt på en valfri produkt och intäkterna från försäljningen går till Plan.

Polarn O. Pyret tar emot begagnat

Ett av Polarn O. Pyrets ledord är kvalitet, och tanken är att kläderna ska räcka till mer än ett barn. Därför startar Polarn O. Pyret kampanjen ”Skicka vidare”, som innebär att du från den 1 oktober kan lämna in barnens gamla Polarn O. Pyret-kläder i någon av kedjans svenska butiker. Som tack får du då 10 % rabatt på en valfri vara.Den 14 oktober börjar de insamlande plaggen säljas under etiketten ”Skicka vidare” i Polarn O. Pyrets svenska butiker. Intäkterna från försäljningen går oavkortat till barnrättsorganisationen Plan.Mer info hittar du på
www.polarnochpyret.se

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.