Nyheter

Praktiska pottan Pourty har en avhällningspip

Att ingen kommit på att göra en avhällningspip på pottor tidigare känns förvånande nu när det faktiskt finns en med denna funktion. För visst har vi väl alla varit med om att det skvätt över kanten någon gång när vi tömt ut pottinnehållet i toaletten?

Praktiska pottan Pourty har en avhällningspip

Pottan är en robust potta med bred platt sittdel för att vara bekväm för de flesta barnrumpor. Den finns i färgerna vit, blå rosa och lila. Hällpipen finns i bakkanten av pottan och tillsammans med handtaget i framkant skall den vara lätt att bära och tömma ut i toaletten. Hällpipen avslutas med en antidroppkant så att det inte skall droppa när du sedan bär pottan vidare för rengöring. Pourty pottan var en av de nominerade produkterna till Årets nyhet på Barn & Baby-mässan 2011. Mer information hittar du på
www.pourty.com samt hos den svenska distributören
Prinskronan AB.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.