Nyheter

Prinsessan Estelle får barnvagn från Brio – BarnNets gissning

Svenskt, klassisk, trendig – så här tror vi att kronprinsessan Victoria och prins Daniel tänkt när de valt barnvagn till prinsessan Estelle

Prinsessan Estelle får barnvagn från Brio - BarnNets gissning

UPPDATERING 20120229: Här är BarnNets senaste artiklar om Estelles barnvagn:
Allt om prinsessan Estelles barnvagn – Brio Happy
Aftonbladet intervjuar BarnNet om prinsessan Estelles barnvagnHär följer en artikel om vilken vagn vi trodde att Estelle skulle få och varför:Vilken vagn kommer den nya prinsessan att ses i? Det har vi frågat oss på BarnNet.se. Så här tror vi att kronprinsessan Victoria och prins Daniel gjort sitt val av barnvagn: – En modern, men nödvändigtvis inte en exklusiv barnvagn.- En mångsidig barnvagn som är lätt att köra på alla underlag.- Den ska ha ett babyskydd som kan sättas på vagnschassit, för att lätt kunna flytta en sovande bebis mellan bil och vagn. – En svensk barnvagn; Emmaljunga, Kronan eller Brio.- Brio är sedan tidigare Kunglig Hovleverantör och kronprinsessan åkte själv i en Brio-vagn som barn.
Vi tror på Brio GoVår gissning är att det blir en Brio-vagn, förmodligen en Brio Go. Det är en så kallad duovagn med en separat liggkorg för den första tiden. Vagnen har svängbara framhjul, vilket gör den lättkörd på trånga utrymmen, men som samtidigt går att låsa i fast läge för promenader i terrängen. Dessutom har Brio ett travel system vilket gör det lätt att klicka fast bilens babyskydd på vagnsschassit. Det är något som är mycket smidigt när du har ett sovande barn i bilen som då inte behöver väckas för att flyttas över till liggkorgen.
Babyskyddet ger en fingervisningPå den första officiella bilden på de nyblivna föräldrarna sitter prinsessan Estelle i ett babyskydd. Vid en första anblick ser det ut som ett anonymt svart babyskydd. Men, BarnNet har fått bekräftat att babyskyddet är av märket Brio. Med ett babyskydd från Brio stärks vår gissning att även barnvagnen kommer från Brio, eftersom man oftast väljer babyskydd och barnvagn från samma tillverkare för att de ska fungera tillsammans.
Fler vagnar efter handVi tror heller inte att kronprinsessparet kommer att nöja sig med bara en barnvagn. Som så många andra föräldrar kommer de till exempel att upptäcka att det är smidigt med en liten och lätt resevagn. Kanske kommer de också att behöva en rejälare vagn med större hjul för promenader i Hagaparken och Ockelboskogarna.Vet du vilken vagn de valt?
Tipsa oss direkt!

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.