Nyheter

Randig bärtröja och bärsjal från KAM Care Design

Nytt mönster på KAM Care Designs trikåsjal och bärtröja för de minsta barnen.

Randig bärtröja och bärsjal från KAM Care Design

KAM Care Design gör bärhjälpmedel för de allra yngsta och minsta barnen, även prematura barn. Just bärtröjan är en sådan produkt, den är designa omlott för så kallad känguruvård av både prematura och fullgångna barn. Med bärtröjan kan du och barnet svepa in er i tröjan och vara hud mot hud, något som man vet främjar både amning och anknytning.
Bärtröjan används med fördel tillsammans med KAM Care Designs
bärtub för att ge det lilla eller prematura barnet optimalt stöd. När barnet blivit större eller är fött efter 37:e graviditetsveckan kan tröjan användas separat.KAM Care Designs bärtröja är precis som tidigare tillverkad i 100% öko-tex-märkt bommulsjersey, nytt är däremot mönstret. Nu finns bärtröjan i svart- och vitrandigt.
Randig bärsjalDet svart- och vitrandiga mönstret finns även på
KAM Care Designs bärsjal. Det som är speciellt med just den här bärsjalen är att den är anpassad för det nyfödda barnet, men den går utmärkt att använda under hela det första levnadsåret.KAM Care Desings bärsjal är smidig att använda, även för dig som är nybörjare på att bära i sjal. När den väl är knuten behöver du inte tänka på att knyta upp sjalen varje gång, eftersom du kan ta dig i och ur den ändå. Bärsjalens avsmalnande band gör den bekväm att ha på sig och barnet hamnar i en bra position som gör att det är lätt för dig som bärare att få ögonkontakt med barnet. Pris: 749 kronor för bärtröja och 699 kronor för bärsjal. Läs mer om produkterna i
KAM Care Designs webbutik.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.