Nyheter

Roliga nattlampor från Pabobo

Stjärnor i taket eller kompis i sängen från franska Pabobo

Roliga nattlampor från Pabobo

Många barn sover bäst i lagom mörka rum. Då är en nattlampa bra att ha. Franska Pabobo kommer nu med två nya modeller. Bee Happy är en stjärnprojicerande nattlampa, där du kan välja mellan tre olika projektionsfärger på stjärnorna; orange, blå eller grön.Bee Happy tänds och släcks med ett lätt tryck, men har också en inbyggd timer som släcker lampan automatiskt efter 45 minuter. Det gör att Bee Happy lyser i ungefär 60 nätter, innan batterierna behöver bytas. En energisnål LED-lampa gör också att den inte blir varm.
Lampa att ta medPingvin Lumilove är en lampa som barnen lätt kan bära med sig. De kan till om med ha den med sig i sängen, eftersom det är en trygg och säker lampa för alla barn, med en lågenergi LED-lampa som inte blir varm och den laddas upp genom induktion när lampan ställs på laddningsplattan. Inga sladdar behövs. Lampan finns i blått och i rosa. Bee Happy kostar cirka 349 kronor i butik och Pingvin Lumilove cirka 449 kronor.För mer information besök leverantören
Amvinas hemsida

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.