Köpguider

Så vinterutrustar du din barnvagn – 10 smarta pryltips

Vintern är snart här – det är dags att vinterutrusta barnvagnen! Skaffa ett färdigt vinter-kit med pälskant, vindskydd och barnvagnsvantar till dig som kör. En smidig åkpåse är också ett måste liksom en varm fäll och en mjuk babyfilt. Här är Stokkes 10 bästa tips för hur du vinterutrustar din barnvagn.

Läckert vinter-kit

Stokke Stroller Winter Kit är skräddarsytt för din Stokke-vagn. Det fodrade överdraget ger både extra värme och vindskydd och gör att barnet slipper kalla vintervindar i vagnen. Äkta fårskinnskanter bidrar till att ge din barnvagn en ny look.

För dig som kör vagnen följer det med ett par varma, fårskinnsfodrade barnvagnsvantar, som du sätter fast på vagnen så att du inte tappar dem. Stokke Winter Kit finns för barnvagnsmodellerna Xplory, Crusi och Trailz.

Pris:2 599 kr i Stokkes webbutik


Härlig dunpåse

PerlWhite heter färgen på den här mysiga åkpåsen i dun som håller ditt barn varmt även de kallaste vinterdagarna. Åkpåsen är fleecefodrad, har uttag för fempunktssele och är enkel att öppna upp och stänga. Åkpåsen passar perfekt till barnvagnarna Stokke Crusi, Trailz och Xplory, men funkar även bra till barnvagnar från andra tillverkare.

Stokkes åkpåse passar från nyfödd och upp till ca 12 månader. Finns även i färgerna svart och grått.

Pris:1 599 kr i Stokkes webbutik


Lurvig fäll

Lammskinn har förmågan att svalka när det är varmt och värma när det är kallt. Stokke har ett långhårigt, exklusivt, lammskinn som är format för att passa i både barnvagnens sittdel och i babyskyddet, med uttag för fempunktsbälte.

Lammskinnet kommer från nyzeeländska och australiensiska får och innehåller inga skadliga ämnen. En borste till skinnet följer med.

Pris:2 199 kr i Stokkes webbutik


Skaffa varsin mugghållare

En kaffe latte till mamma och en välling till bebisen? Stokkes smidiga mugghållare passar till både take away-muggar, nappflaskor och vattenflaskor. Stokkes mugghållare fästes enkelt högst upp på handtaget eller på sidan.

Pris:189 kr i Stokkes webbutik


Läckert i svart

Stokke Stroller Winter Kit finns även i svart, för dig som föredrar det. Färgen heter Onyx Black och har en läckert glasig yta.

Det fodrade överdraget ger både extra värme och vindskydd och gör att barnet slipper kalla vintervindar i vagnen. Äkta fårskinnskanter till vagnen och som foder i barnvagnsvantarna bidrar till den lyxiga känslan.

Stokke Winter Kit finns för barnvagnsmodellerna Xplory, Crusi och Trailz.

Pris:2 599 kr i Stokkes webbutik


Åkpåse med ben

Stokke Foot Muff är en smidig åkpåse med mjukt fleecefoder som håller din bebis varm. Åkpåsen har två dragkedjor på framsidan, som gör det lätt att sätta i barnet och även att reglera värmen i åkpåsen. Stokke Foot Muff är speciellt framtagen för barnvagnarna Xplory och Crusi. Fotpåsen finns i åtta olika färger.

Pris:999 kronor i Stokkes webbutik.


Mjuk åkpåse i fleece

Det är inte alltid du behöver en tjock åkpåse. Då har Stokke en praktisk åkpåse i mjuk och skön fleece. Åkpåsens knäppning i sidan gör den lätt att öppna och stänga utan att störa det sovande barnet, när du vill reglera värmen.

Pris: 899 kr i Stokkes webbutik


Filt i vinterns färger

Stokkes stickade babyfiltar passar lika bra att ha i vagnen som hemma i sängen. Stokkes filtar är stickade i 100 procent Ökotex-certifierad bomull och finns både i randigt och enfärgat. Filten kan även användas för att skapa avskildhet eller skugga för bebisen genom att du lätt fäster filten med tryckknappar på suffletten till din Stokke-vagn.

Pris:449 kr i Stokkes webbutik

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.