Nyheter

Sagobok ska sälja nya kläder

More Stories är ett nytt svenskt-brittiskt klädmärke, som bland annat ska marknadsföras med en interaktiv sagobok på nätet.

Sagobok ska sälja nya kläder

Smakprov från nya märket More Stories höstkollektion.

Bakom märket More Stories står agenturen Things We Like och designern Katherine Moore, som har en lång bakgrund inom modevärden, bl a som chefsdesigner för Rules by Mary. More Stories kommer att göra både babykläder från storlek 56 och barnkläder för barn upp till 9 år. Kläderna kännetecknas av bekväma material, starka färger och tuffa tryck. Med märket vill man skapa kläder för ”en ny generations föräldrar”, det vill säga föräldrar som vill att barnen ska ha superbekväma kläder samtidigt som barnen ska kunna känna sig originella och ha en egen stil. Eller som grundarna av More Stories säger ”every piece of clothing has a spirit and tells a story”.Något helt nytt är också More Stories ”Look Book”. Det är en interaktiv sagobok som kommer att finnas på More Stories hemsida (lanseras i augusti). I den kan du läsa berättelser tillsammans med dina barn samtidigt som du inspireras av den nya klädkollektionen som figurerna i berättelsen har på sig, kläder du kan köpa i More Stories webbutik och via återförsäljare.För mer information om More Stories kontakta agenturen
Things we Like

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.