Nyheter

Sitt högre med barnvagnarna Stokke Crusi och Stokke Scoot

Med justerbara sits kan ditt barn sitta tryggt vänt mot dig som kör eller framåt för att kunna utforska omvärlden.

Sitt högre med barnvagnarna Stokke  Crusi och Stokke Scoot

Att många föräldrar vill ha sina barn så nära som möjligt har Stokke tagit fasta på när de har utvecklat sina barnvagnar. Likt deras tidigare barnvagnsmodell Stokke Xplory har de nya barnvagnarna en sittdel som gör att barnet kommer högre upp än med många andra barnvagnsmodeller.
Stokke CrusiStocke Crusi är en fullstor barnvagn som kan användas med både liggdel, sittdel och en syskonkombination. Barnvagnen har stora punkteringssäkra hjul, höj- och sänkbart handtag och extra stort utrymme för förvaring. Liggdelen som invändigt är 80 cm lång kan användas från födseln till ca 9-12 månaders ålder och har löstagbara handtag. Som sittdel kan du använda Crusi-sittdelen eller en Stokke Xplory-sittdel. Barnvagnen Stokke Crusi kan också användas med en syskonsits som kan kombineras med antingen vanliga sittdelen eller med liggdelen.
Stokke Scoot Stokke Scoot är en kompakt sittvagn som ska vara lätt att vika ihop. Scoot ska enkelt kunna ihop med en hand och har ett handtag så att du enkelt kan bära den och samtidigt ha barnet på andra armen. Vagnen har fjädring för en mjukare åktur, låsbara hjul och fotbroms. Det justerbara fotstödet ska kunna användas som fotsteg om barnet själv vill klättra upp i vagnen. Sittdelen är vändbar och kan ställas in i sittläge eller viloläge. Barnvagnsmodellerna Crusi och Scoot finns i 7 olika färger och textilierna är tvättbara. Mer information om barnvagnarna och andra produkter från norska Stokke hittar du på
Stokkes webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.