NyheterPressrelease

Skip Hop tog priset på Kind + Jugend 2017

Skip Hop vinner pris för innovation.

Det är för 13:e året i rad som den världsledande baby- & leksaksmässan Kind + Jugend i Köln utser årets bästa barn- och babyprodukter. Det prestigefyllda priset heter Kind + Jugend 2017 Innovation Award. I juryn, som består av oberoende och internationella experter, tittar man på kriterier såsom innovation, teknologi, funktion och design.

I kategorin ”World of toys” vann Skip Hop Explore & More Krypleksak för sin sensorstyda rörelsefunktion som främjar barnets utveckling i tre steg. För det minsta barnet som ännu inte kan krypa finns det lilla biet som skallrar och är greppvänligt. I det andra steget rör sig molnet i cirkulära rörelser nära barnet och tillåter barnet att aktivt följa efter för att till slut lyckas fånga biet. I det tredje och avslutande steget rör sig molnet i ett slumpmässigt mönster som gör att barnet tillåts att utforska sitt närområde och att krypa längre bort.

Läs mer om utmärkelsen och om mässan på Kind + Jugend

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.