Nyheter

Sköna åkpåsar för barnvagnen från 7 A.M Enfant

I höstens kollektion från franska 7 A.M Enfant finns en rad varma nyheter för barn – och en för vuxna.

Sköna åkpåsar för barnvagnen från 7 A.M Enfant

7 A.M Enfant är kända för sina sköna åkpåsar som är sportigt trendiga. Dessutom har de oftast fiffiga detaljer och smarta funktioner. I år presenteras hela tre nya typer av åkpåsar.
För vår och höstPapoose är en lättviktsåkpåse som passar extra bra på vår och höst. När du inte använder Papoose som åkpåse kan den lätt göras om till sittdyna för antingen barnvagnen eller bilstolen. Åkpåsen Papoose finns i fem olika färger och i två storlekar: small 0-18 mån, medium/large 18 mån – 3 år.
Fungerar året omBaby Shield är en året-runt-åkpåsen tack vare sitt dubbla överdrag; ett tunt light-weight överdrag för milda temperaturer och ett tjockt light-weight överdrag för lägre temperaturer. Åkpåsen har en härlig lätt och mjuk känsla. Båda överdragen går att ta av och du får du en separat filt att använda i bilstolen eller vagnen. En annan fiffig detalj är att åkpåsen har anti-halkskydd på baksidan så att den inte glider runt i vagnen. Dessutom har den en praktisk ficka på framsidan. Baby Shield finns i flera färger och i två storlekar: medium och large.
Overall för vagnDoudoune är en overall för de minsta barnen i mjukaste material med många smarta lösningar. Två långa dragkedjor på ovansidan underlättar av- och påklädning samt blöjbyten. Rundade armslut med övervikbart tyg försäkrar att små händer förblir varma. Overallen går att dela i grenen så den passar bilstolen eller i en bärsele. Finns i flera färger och i storlekarna 0-3 mån och 3-6 mån.
Varma händer och fötterI höst finns 7 A.Ms bootisar för de minsta barnen med gummisula, så att de inte halkar och de har dessutom utrustas med en gummistropp runt ankeln för bättre passform. Finns i tre storlekar, small (0-6 mån), medium (6-12 mån) och large (12-24 mån). Och till sist en nyhet för dig som kör vagnen – ett par varma handmuffar. Med ett par handmuffar slipper du ta av och på vantar när du kör vagn och de är tillräckligt stora för att gå utanpå jackan. Muffarna sätts fast med kardborreband på barnvagnshandtaget så att du alltid har dem med dig. För mer information, priser och återförsäljare besök svenska leverantören
ReiReis hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.