Nyheter

Sköna street-kläder i höstens kollektion från Nova Star

Färggranna och bekväma kläder från Nova Star, som hämtar inspiration från Parkour.

Sköna street-kläder i höstens kollektion från Nova Star

Foto: Karin Linde.

Nova Star startades av Helena Orlenius 2004, när hon fött sin första dotter, Novalieh. Sedan dess har cool och soft design kännetecknat barnkläderna från Nova Star.
Mera streetHösten 2012 har man hämtat inspiration från street-kulturen, närmare bestämt från Parkour och Freerunning. Och vad är då det? Jo, en disciplin där utövaren så smidigt som möjligt ska förflytta sig framåt och ta sig över hinder, oftast i stadsmiljö.- Komfort och möjligheten att röra sig fritt i Nova Stars kläder har alltid varit en central del i varumärket och Parkour kändes därför som ett passande tema, beskriver Hanna Svedman på Nova Star. Höstens kollektion består av sköna, funktionella kläder med bra kvalité som ska klara en massa bus. Kläderna är som vanligt färggranna och innehåller Nova Star-typiska plagg som baggyjeans och sköna hoodar.Nova Stars kläder finns i storlekarna 68-150.För mer information besök:
www.novastar.nu

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.