Nyheter

Skötbädd med lättmatchade frottéöverdrag från Bliss Sthlm

Med stilrena enfärgade skötbäddar och överdrag är de lätta att matcha till övrig inredning.

Skötbädd med lättmatchade frottéöverdrag från Bliss Sthlm

Att hitta enkla stilrena barnprodukter kan ibland vara svårt. Nu lanserar Bliss Sthlm en egen skötbätt med skötbäddsöverdrag i frotté som valfritt tillbehör i enkla basfärger som du lätt kan matcha till övrig inredning i till exempel badrum eller barnrum.
SkötbäddSkötbäddarna finns i färgerna vit och turkos och passar de flesta skötbord av standardstorlek. Skötbädden har mjuk stoppning och är vattentålig och lätt att torka av.
Pris: ca 229 kr
SkötbäddsöverdragSom tillbehör till skötbädden finns också ett skötbäddsöverdrag i frotté. Frottéöverdraget är gjort för skötbäddden från Bliss Sthlm men passar också många andra skötbäddar på marknaden. Skötbäddsöverdraget har resår runt hela sidorna och är tillverkat i Öko-Tex certifierad bomullsfrotté i färgerna marinblå, vit, grå och röd.
Pris: ca 129 krMer information samt lista med återförsäljare hittar du på
distributören Amvinas webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.