Nyheter

Skrubber gör rent nappflaskan

Med Skrubber finns möjlighet att göra rent nappflaskan även när du inte har tillgång till rinnande vatten och diskattiraljer.

Skrubber gör rent nappflaskan

Skrubber består av större korn som skrubbar bort och drar med sig orenheterna när de kastas runt i flaskan. Det innehåller även lätt fettlösande och luktborttagande ämnen som skall göra rent ordentligt även om du använt nappflaskan till exempelvis välling som lätt lämnar en fetthinna kvar. För att använda Skrubber löser du upp en portionspåse pulver i ca ½ dl vatten och skakar runt. Därefter häller du ut lösningen och flaskan skall vara redo att användas på nytt. Skulle ditt barn få i sig Skrubber är det ingen fara – Skrubber innehåller endast livsmedelsklassade och icke allergiframkallande ämnen. Skrubber finns att beställa från
www.skrubber.se. Priset är 31 kr + frakt för 10 portionspåsar.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.