Nyheter

Smart haklapp för mindre kladd

Extra lång haklapp med innovativ kardborrelösning stänger glappet mellan barnet och bordet och samlar upp spillet innan det når kläder och golv.

Smart haklapp för mindre kladd

Jag kan själv-haklappen belönades i förra veckan med utmärkelsen ”Besökarnas Favorit” i samband med BARNOCHBABY-mässan. Över 700 personer deltog i omröstningen.Uppfinnaren Lars Lindkvist har själv tre barn och vet att behovet av en sådan här haklapp finns.- Jag sydde min första prototyp när jag var pappaledig med mitt första barn, och nu när jag provat haklappen även på tredje barnet är det dags att sätta produkten på marknaden, berättar eldsjälen Lars Lindkvist.
Sätts fast med kardborrarDet är flera saker som gör Jag kan själv-haklappen så speciell. Den extra långa haklappen är försedd med kardborrar i nederkant. Dessa sätts fast under bordsskivan där barnet sitter med hjälp av de medföljande självhäftade kardborrarna. På så sätt stängs glappet mellan barnet och bordet igen, och det bildas en ficka för spill.
Nytt materialTack vare det mjuka och starka materialet i haklappen stannar spillet kvar i fickan under måltiden, och när barnet ätit färdigt tar du haklappen som en påse och tömmer vid diskbänken.Haklappen är gjord i 100 procent polyester med laminerad framsida av ett tunt polyuretanskikt. Den kan tvättas i diskmaskin och i tvättmaskin på höga temperaturer utan att trycket bleks, eller materialet påverkas. Jag kan själv-haklappen finns i flera motiv och säljs på
KidsKafés hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.