Nyheter

Smart potta och smidig blöjstation nytt från Ubbi

Ubbi, kända för sin prisbelönta blöjhink, lanserar nu en mängd nya produkter för de minsta.

Smart potta och smidig blöjstation nytt från Ubbi

Varumärket Ubbi är mest kända för deras prisbelönta blöjhink. Nu lanserar den en mängd nya produkter inom segmenten blöja, potträning och äta. De nya produkter är bland annat:
3-i-1 potta som kombinerar funktion och design för småbarnsföräldrar och förenar tre produkter i en: potta, toasits och praktisk pall. Finns i färgerna blå, rosa, orange och grå.
Blöjstation med plats för förvaring av extra blöjor (8 stycken), våtservetter och en praktisk låda för salvor och dylikt. Platsen för våtservetter är standardstorlek och har ett fönster som visar hur många som är kvar.Inkluderar skötmatta i matchande färg som är enkel att hålla ren. Ett integrerat handtag och halkfria gummifötter gör att den står stadigt och är enkel att ta med.Finns i färgerna blå, rosa, orange och grå.
Våtservettslåda designad för att rymma en vanlig förpackning med våtservetter. Passar perfekt i blöjstationen. Förvaringslådan har gummifötter, gummipackning som håller servetterna färska och fuktiga samt ett fönster som indikerar mängden av servetter som är kvar. Finns i färgerna blå, rosa, orange, grå och vit.
Mellanmålsmugg med smart antispillager och lock för mellanmålet. En tung bas balanserar muggen så den inte välter. Rymmer 250 ml och finns i färgerna orange, rosa och turkos.Mer information finns på
distributören Reireis hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.