Nyheter

Smartare mammakläder från PO.P

Fler plagg som du kan använda före, under och efter graviditeten

Smartare mammakläder från PO.P

När Polarn O. Pyret visar höstens kläder för mamma är det fokus på funktion och samtidigt på lite finare plagg. Exempelvis visar Polarn O. Pyrets designer Pernilla Forsman en finstickad kofta som kan användas och knäppas på flera olika sätt; men en eller flera knappar eller omlott beroende på hur stor mage du har, om du ammar eller har den som en vanlig kofta efter graviditeten.
Längre användningTanken är att alla företagets Mamma-plagg ska kunna användas både under och efter din graviditet. Det betyder till exempel att du ska kunna amma i alla plagg. Det har man löst genom att plaggen har omlottknäppning eller knappar i halslinningen. Amningsplaggen med knappar i halsen har även ett ”linne” innanför så att du i lugn och ro kan knäppa upp knapparna utan att bli bar. – Du ska inte behöva ha en tröja som talar om att ”jag ammar”, därför har vi tagit fram den här nya lösningen, berättar Pernilla Forsman.
Kläder för festTill de lite finare plaggen hör även en multifunktionella omlottklänningen som passar både gravida och ammande mammor samt en rad klänningar och tunikor som lika väl kan användas utan gravidmage.
Här finns mer info om Polarn O. Pyret.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.