Nyheter

Smidig amningssjal från Lily&Isac

Lugnare amning för mamma och barn med sjal från Lily&Isac.

Smidig amningssjal från Lily&Isac

Märket Lily & Isac startades 2014 av två svenska mammor som insåg behovet av en bra och prisvärd amningssjal. – Runt om i världen är det en självklarhet för mammor att ge barnet lugn och ro vid amning eller flaskmatningen under en sjal när man befinner sig utanför hemmet. Vi har båda varit förälskade i våra sjalar, ständigt med i väskan, beskriver Hanna Broman.

En amningssjal är bra både för mamman som inte vill behöva bry sig om omgivningen och för barnet som nyfiket vill se sig omkring istället för att äta eller störs av rörig miljö, sol eller vind vid matningen. Lily & Isacs amningssjal har en skena i överdelen som gör att du som mamma alltid kan ha ögonkontakt med sitt barn. Det gör också att inget tyg hänger i barnets ansikte och sjalens nackband gör att sjalen sitter där den ska utan att kasa ned. Men en amningssjal är det också enkelt att rätta till kläderna efter amningen, utan att krångla. Nappen och bh-inlägget kan du stoppa i någon utav sjalens fickor.

Om du vill kan du även använda amningssjalen som avskärmare i barnvagnen eller bilstolen om sol eller vind är störande, men kom ihåg att det måste komma in luft på sidorna. Lily&Isacs amningssjal kostar 249 kronor. För mer information besök Lily&Isacs webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.