Nyheter

Smidig syskonvagn från Kronan med vändbar sits

BarnNet.se har fått en demo av Kronans nya syskonvagn som lanseras den 31 mars. Det är en riktigt smidig syskonvagn med alla möjligheter att kombinera liggkorg, sittdel och åkriktning framåt eller bakåt.

Smidig syskonvagn från Kronan med vändbar sits

31 mars lanserar Kronan sin första syskonvagn, och vi har fått en förhandsvisning. Modellen heter Syskon och är en dubbelvagn där både ligg- och sittdelar är individuellt vändbara. Barnvagnen har svängbara och låsbara framhjul, vilket gör den smidig både i stan och i terrängen. Eftersom du kan kombinera liggkorg och sittdel som du vill, fungerar den lika bra för tvillingar som för syskon.Vagnens bredd är 74 centimeter på bredaste stället, det så kallade Stockholmsmåttet, vilket gör att den kommer in i normalstora hissar, rulltrappor, dörrar och kassan i mataffären.
Full av finesserSom övriga barnvagnar från Kronan är syskonvagnen rejäl i sin konstruktion och har många smarta detaljer. Sittdelen är utformad för att passa även små barn, den har steglöst ställbart ryggstöd, fullt liggläge och fotstödet är ställbart i tre lägen. Både liggdel och sittdel har inbyggd solkeps i suffletten och stort luftningshål för varma dagar. Varukorgen är rymlig och är fjädrande i bakkant för att du lättare ska komma åt dina saker. Samtliga barnvagnar från Kronan är P-märkta, vilket betyder att de är testade och godkända av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Det betyder att de förutom EU-standard även uppfyller de hårdare krav på kvalitet och säkerhet som ställs för att få den svenska P-märkningen.Vid lansering den 31 mars finns Kronan Syskon enbart i svart. Kronan Syskon säljs med chassi och två sittdelar, liggdel köper du till separat.Kronan Syskon kostar 8 995 kronor. Liggdel kostar 1 995 koronor. För mer information besök
Kronan Barnvagn

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.