Nyheter

Snickerboa som dockskåp och Emil- & Ida-figurer från Micki

Emil firas stort under 2013 när han fyller 50 år. Leksakstillverkaren Micki lanserar lekfigurer och lekhus med barnens buspojk nummer ett.

Snickerboa som dockskåp och Emil- & Ida-figurer från Micki

Få är de barn som inte fascineras av Emils värld i böcker och på film. Nu finns det möjlighet att med nya figurerna och dockhus från Micki att leka Katthult hemma i lekrummet. Figurerna som är cirka 10 cm höga går att leka med både i och utanför huset. Lekhusets går att lyfta av så barnen lätt kommer åt och inne i Emils snickerboa finns både en snickarbänk och huggkubb.Till lekhuset kommer det med ett ark klistermärken för att kunna dekorera huset.
Pris: ca 99 kr för figurerna och ca 299 kr för snickarboaLekfigurerna och snickarboa kommer till butiker i augusti 2013, men innan dess finns de att köpa i förhand på Astrid Lindgrens värld under sommaren. Mer information hittar du på
Mickis webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.