Nyheter

Snygga nappflaskor i stål

Nappflaskor, pipmuggar och sportflaskor utan gifter från Kid Basix

Snygga nappflaskor i stål

Amerikanska Kid Basics gör drickflaskorna för barn i rostfritt stål. Dessa flaskor är på så sätt garanterat fria från plasternas omdiskuterade ämnen som bisfenol-a och ftalater. Fördelarna med flaskor i rostfritt stål är att de är okrossbara och har lång livslängd. När du vill värma välling eller ersättning skakar du flaskan under varmvattenkranen i 20 sekunder, så är drycken lagom varm sedan.
Flaskor i flera modellerNappflaskan Safe Starter finns i två storlekar (150 och 265 ml) och levereras med en napp som är utvecklad av amningspecialister och ska kunna motverka kolik. Pipflaskan Sippy har en sugrörsformad pip och rymmer 330 ml. Sportflaskorna rymmer 355 eller 475 ml.Alla Kid Basics flaskor är försedda med ett hölje i gummi eller silikon, för att de ska bli lättare att greppa och varken för kalla eller varma att hålla i. Höljena finns i flera olika färger. Alla flaskor går även att diska i maskin och kan även kokas för ordentlig rengöring.Kontakta den svenska leverantören
Tilda´s för mer information och återförsäljare.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.