Nyheter

Spjälskydd och större påslakan från Alex & Fred

Nu kan även barn (och vuxna) som sover i stora sängar använda Alex & Freds fina påslakan tillverkade i portugisiskt skjorttyg.

Spjälskydd och större påslakan från Alex & Fred

Många har upptäckt de mjuka påslakanen för vagn och spjälsäng från Alex & Fred som är tillverkade i 100 % ökotex-märkt bomull som normalt används till skjortor. Nu finns påslakanen också i en storlek som passar vanliga fullstora sängar. Påslakanen i klassiska skjortmönster i rutigt och randigt finns nu i tre olika storlekar, S för vagn och vagga, M för spjälsäng och L för normalstor enkelsäng.
Spjälskydd i valfri längdAlex & Freds spjälskydd finns standardmåttet 30×360 cm som passar de flesta spjälsängar, men går också att beställas i eget längdmått för att till exempel passa en vagga eller en spjälsäng med annorlunda mått. Spjälskyddet är som alla lakan tillverkat i ökotex-märkt bomull samt med fyllning av polyester. Webbutik och mer information om lakan och andra sängprodukter hittar du på
Alex & Freds webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.