Nyheter

Sportigare vagnar från Emmaljunga

Starkare färger, mer detaljer och färgat chassi är några av nyheterna 2011.

Sportigare vagnar från Emmaljunga

I dagarna kom Emmaljungas vagnkollektion för 2011. En av nyheterna är Polar Performance. Det är en serie klädslar med starkare färger samt sportigare och tuffare design. Bland annat syns klara färger som grönt, blått, rosa och rött samt ytterligare fyra färgkombinationer. Nytt är också att chassit till Polar Performance finns i olika färger. Det finns exempelvis de som har vitt chassi och vita fälgar och de som har svart chassi och svarta fälgar.På tillbehörssidan märks en smart skötryggsäck som matchar Polar Performance-vagnarna. Emmaljunga har även tagit fram en serie bäddset för vagn som också de kan färgmatchas med vagnen. Bäddseten säljs i en fin presentask.
Sista chansen för Celebration-kollektionen2010 firar Emmaljunga Barnvagnsfabrik 85 år. Det gör man med en Celebration-serie av vagnar som finns att köpa fram till årsskiftet. I den finns lite exklusivare varianter av vagnmodellerna Edge, Nitor och City Cross. Exempelvis är det andra material i klädseln som skinnimitation och lite glansigare tyg. För mer information se
Emmaljungas hemsida

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.