Nyheter

Stilrena namnsmycken från By Hovland

By Hovland lanserar en ny serie med moderna namnsmycken för stora och små.

Stilrena namnsmycken från By Hovland

Future heter den nya smyckeskollektionen från By Hovland. Det är en serie namnsmycken i modern, stilren och enkel design. Smyckena finns i både runda och fyrkantiga former och kan alla beställas med ditt eget val av inskription. Smyckena vänder på sig, och har ingen fram eller baksida, så du kan mycket väl ha text på båda sidorna. I Future-kollektionen finns halsband, armband, ring och örhänge.
Knappar för barnNytt från By Hovland är även manschettknappar för barn. Det kan exempelvis vara en fin doppresent. Knapparna är handgjorda och passar till en skjorta för barn, men de kan även användas som vuxen. Så är det med de flesta av By Hovlands smycken, barnsmyckena är små vuxensmycken, bara mindre. Detta för att de ska uppskattas och vara användbara under en läng tid.Mia och Joacim Hovland designar och tillverkar alla sina smycken för hand i sin egen ateljé. För mer info om Future besök
By Hovlands hemsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.