Nyheter

Stokke Steps en ny barnstol med allt i ett-funktion

Stokke lanserar en ny barnstol, som passar från födseln och under hela uppväxten.

Stokke Steps en ny barnstol med allt i ett-funktion

Nya stolen Stokke Steps är en smart allt i ett-lösning, tack vara att den är uppbyggd i moduler som passar för olika ändamål och olika åldrar.
Flera funktioner för babyDet nyfödda barnet kan exempelvis börja använda Bouncer, som har en vaggande rörelse som liknar föräldrarnas famn. Som tillbehör finns ett ergonomiskt Newborn-inlägg. Bouncerns sits är ställbar och utrustad med ett fempunktsbälte och en avtagbar leksakshållare. Bouncern kan användas både på golvet som fristående babysitter och monterad på stolen, det senare gör att även det nyfödda barnet kan sitta med vid matbordet.
Flexibel matstolNär barnet kan sitta kan utan stöd, är det dags för nästa steg, Baby Set, och det blir en bekväm matstol för de yngsta barnen. Både fotstöd och ryggstöd kan justeras, så att det passar och ger stöd även när barnet växer. En smidig bricka och stolsdyna finns som tillbehör. Det sista steget är att använda Stokke Steps som en vanlig stol när barnet blivit lite större. Vill man inte ha den vid matbordet funkar den lika bra som skrivbordsstol i barnrummet.
Stilren och modern designStokke har satsat på ”det skandinaviska hantverket” och Stokke Steps är en vacker stol med modern design och är mycket flexibel och funktionell. Tanken är att den nya matstolen Stokke Steps släta linjerna ska smälta in i det moderna hemmet, och du kan matcha annan inredning genom att välja mellan olika träslag och färger på textilen. Stokkes cirkapriser för delarna i Stokke Steps ser ut så här:Stol 1 799 kronor Baby Set 839 kronor Kudde 399 kronor Baby Set bricka 399 kronor Bouncer 1 599 kronorFör mer information om Stokke Stepps och återförsäljare besök
Stokkes webbsida.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.