Nyheter

Summerville gör stilrena ekologiska bäddset och lekfiltar

Summerville gör påslakanset och lekfiltar för baby och barn i 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull.

Summerville gör stilrena ekologiska bäddset och lekfiltar

Bäddset för vagga & spjälsängBäddseten från Summerville består av påslakan, örngott och underlakan i 100% ekologisk GOTS-certifierad bomullssatin. Påslakanet har brodyr i överkant och örngottet brodyr i hörnet, du kan välja mellan broderade hjärtan eller stjärnor. Varje set levereras i en fin presentförpackning. Bäddseten finns i två olika storlekar; för vagn och vagga eller för spjälsäng.
Vadderad lekfilt i ekologisk bomullLekfiltar är ofta väldigt grälla i färgerna, men denna från Summerville är lättare att matcha med den vanlig inredning i vardagsrum och dyligt där oftast en lekfilt används mest. Filten finns i färgerna grå, turkos och aubergine. Ovansidan har lapptäcksteknik i mitten och en enfärgad bård och baksida. Tillverkad i 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull (vaddering av 100% polyester). Storlek: 85*85 cmMer information hittar du hos leverantören
BabyNord.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.