Nyheter

The Egg – lyxig barnvagn från BabyStyle till Sverige

The Egg väckte uppmärksamhet på babymässan i Köln hösten 2015, med sin nätta storlek, läckra design och fina, påkosta detaljer.

The Egg – lyxig barnvagn från BabyStyle till Sverige

Bakom barnvagnen The Egg står den brittiska barnvagnstillverkaren BabyStyle, som sedan tidigare är kända i Sverige för barnvagnsmodellen Oyster. The Egg har sålts i Storbritannien i ca 1 år, och redan hunnit få en rad priser. Nu släpps The Egg i på den svenska marknaden.The Egg är en duovagn, du köper den som sittvagn och kompletterar med en separat liggkorg för baby. Det är en nätt barnvagn med påkostade och lyxiga detaljer. Titta till exempel på handtaget som är av konstläder med baseball-sömnad, de mjuka tyger och fina broderidetaljer.
Vändbar sittdelSittdelen på barnvagnen The Egg är vändbar och går att luta i tre olika lägen. Chassit fälls ihop med en hand och kan stå fristående i ihopfällt läge. Handtaget kan justeras i fem olika lägen för att passa alla föräldrar. Fotstödet är justerbart och har en smart förvaringsficka. The Egg har fjädring på alla fyra hjulen, som är punkteringsfria.
För nyfödda och syskonKöp till en liggdel till The Egg och du kan använda vagnen från nyfödd. The Egg kan även användas som syskonvagn eller tvillingvagn. Den kan användas med två liggdelar, två sittdelar eller en av varje.Barnvagnen The Egg från BabyStyle finns i många olika färger på klädseln och två olika förger på chassit: svart eller spegelblanka mirror.The Egg som sittvagn kostar 8 990 kr och liggkorgen 2 370 kr. Läs mer om The Egg hos webbutiken
Bamba.se
,där den finns att köpa inom kort.För ytterligare information kontakta den svenska leverantören
4 Your Baby Scandinavia.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.