Nyheter

Tomtom gör lyxig hudvård för baby och mamma

Tomtom gör lyxig hudvård för baby och mamma

Tomtom Baby & Mama är en exklusiv hudvårdsserie, som är utvecklad för dig som är gravid eller nybliven mamma och din bebis. Enligt Tomtom består produkterna av ”de renaste och mest högkvalitativa oljorna” och de är tillverkade i efter riktlinjerna för certifierad naturkosmetik. Alla produkter i Baby & Mama-serien är fria från mineraloljor, silikoner, paraffin och PEG. De innehåller heller inga syntetiska dofter, färger och konserveringsmedel. Tomtoms produkter är dermatologiskt testade och inte testade på djur.
Fyra produkter för babyFör det nyfödda barnet finns fyra olika produkter; Baby Lotion, Nappy Cream, Wash Gel och Baby Oil. Nappy Cream är exempelvis en kräm som förebygger att rumpan blir röd och att babyn får problem med blöjutslag. Krämen innehåller naturliga ämnen som kamomill, jojobaolja, mandelolja, sheasmör, bivax, e-vitamin och vanilj. Produkterna säljs separat och i olika presentförpackningar.
Mammalyx i fin förpackningÄven till mamma finns olika presentförpackningar, men produkterna säljs även var för sig. Det finns bl a Massageolja, Foot & leg Cream och Nipple Cream.För mer information om produkterna och återförsäljare besök svenska leverantören
Acasia Agenturer.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.