Nyheter

Två-i-ett-plagg nytt från Boob

Att lägga en massa pengar på mammakläder som bara ska användas några månader är inte kul. Därför har Boob tagit fram en serie plagg som är multifunktionella, som en topp som även är en kjol.

Två-i-ett-plagg nytt från Boob

Mammakläder ska både vara bekväma, snygga och helst gå att matcha så att man inte behöver investera i en alltför stor garderob, eftersom de inte ska användas speciellt länge.- Den ultimata gravidgarderoben ska vara flexibel både vad gäller passform och användningsområden. Därför har Boob i vårkollektionen 2010 gjort en ny serie med smarta två-i-ett-plagg. Med ett fåtal plagg får du en gravidgarderob som går att variera i det oändliga, säger Mia Seipel, grundare och VD för Boob. I två-i ett-serien finns tre plagg som kan bli sex. Det är toppen i stretchig trikå, som du även kan ha som en kjol. Det är en volangkjol som kan användas som klänning. Och till sist en tubklänning som du även kan ha som kjol och enkelt justera längden på. Alla plagg har även löstagbara knytband.
Här finns mer information om Boob och återförsäljare.

Läs också...

Barnnet redaktionen
Vi som skriver här är vår kära Barnnet redaktion, vi skriver nästan enbart om barnprylar och anser oss själva som experter på området. Barnnet.se har funnits sedan 2007 så vi har varit med i barnsvängen en lång tid och fullkomligt älskar barnprodukter.